Preview Mode Links will not work in preview mode

Oct 26, 2020

Det här är det sjunde avsnittet av vår utforskning av det andliga och existentiella landskapet, med bas i kristen tradition. Här intervjuar vi Cecilia Wemming, som skrivit boken “Medelklasskvinnans tysta vrål”, där hon med utgångspunkt i sin egen livsberättelse går igenom en mängd frågeställningar kring varför unga kvinnor mår så dåligt i dag. Detta trots närmast oändliga möjligheter till utbildning, karriär och självförverkligande. Möjligheter som inte tycks räcka till för att skapa mening. Det här samtalet handlar om att bli fri från det inre kravet att prestera och bli lyckad, om värdet av smultronyoga och om gudstjänsten som gruppterapi – med mycket mera.  

Mer information om boken och var den går att köpa hittar du på https://medelklasskvinnanstystavral.com

Programmet leds av Tomas Walch och Henrik Betnér.

Tipsa gärna andra om att lyssna på G-ordet, prenumerera i din podcast-app och följ oss på https://facebook.com/gordetstanduptheologyclub/ .

G-ordet görs som ett projekt inom föreningen Kontempel. Mer information om Kontempel hittar du på https://www.kontempel.se/

Vi vill väcka tankar och sprida idéer. Om du vill får du gärna stödja föreningen Kontempel ekonomiskt genom en Swishgåva till 123 536 69 43.

Kontakta oss på kontakt@kristenbortomgud.se

Signaturmusik i avsnittet: Fanny Betnér & Tomas Walch