Preview Mode Links will not work in preview mode

Mar 3, 2021

Jonas Lundström är aktivist, författare och teolog. Han växte upp inom pingströrelsen och arbetade under flera år som församlingsplanterare och predikant. 

Jonas har också drivit en inom frikyrkokretsar vida läst blogg. På vilken han en dag för sådär tio år sedan deklarerade att han lämnat sin kristna tro. Numera kallar han sig “kristen ateist” och vi undrar vi så klart hur det går till. Jonas har skrivit sju böcker som alla handlar om kristna grejer, på ett eller annat sätt. De senaste två är till och med bibelkommentarer, som han kallar “Brottsliga bibelbetraktelser”. 

Ni hittar mer info om Jonas och hans böcker på http://www.jlundstrom.se/ och han kan även följas på Instagram: @bortom_lydnaden

Ljudet den här gången är lite sämre än vanligt i vårt intro och avslutning, på grund av de inspelningsmöjligheter som just då stod till buds. Men själva intervjun låter som vanligt.

Tipsa gärna andra om att lyssna på G-ordet och att följa oss på https://facebook.com/gordetstanduptheologyclub/ .

G-ordet görs som ett projekt inom föreningen Kontempel. Mer information om Kontempel hittar du på https://www.kontempel.se/

Vi vill väcka tankar och sprida idéer. Om du vill får du gärna stödja föreningen Kontempel ekonomiskt genom en Swishgåva till 123 536 69 43.

Kontakta oss på kontakt@kristenbortomgud.se

Signaturmusik i avsnittet: Fanny Betnér & Tomas Walch